Gepersonaliseerde kraamcadeau

Is jouw zus, tante, of vriendin bevallen en ga jij binnenkort op bezoek? Gefeliciteerd want jij bent officieel een tante, zus, oom of broer geworden. Wat kun jij nu betekenen voor de nieuwe moeder? Je kunt haar geluk delen door de moeder en baby te bezoeken en een baby cadeau te geven! Want wie houdt er nou niet van een cadeau? 

 

Kraambezoek

Een kraambezoek is bedoeld om de geboorte van een baby te vieren. Ook aan een kraambezoek ofwel kraamfeest zijn er tradities verbonden. Vroeger tijdens de middeleeuwen werd dit gedaan door middel van het uitdelen van lekkernijen aan kinderen. Ook de bevallen moeder werd verwend door iets lekkers. Nu gaat dat door middel van anijs ofwel beschuit met muisjes. De anijszaadjes zijn omhuld met een laagje gekleurde suikerglazuur. Deze zijn meestal blauw, roze of wit. Tijdens de 19e eeuw werden roze muisjes gebruikt om de geboorte van een meisje te vieren. De witte muisjes werden gebruikt om de geboorte van een jongen te vieren. Momenteel wordt de geboorte van een jongen gevierd met blauwe muisjes. Ook krijgen de baby’s en de moeder vaak een cadeau. Een baby cadeau wordt ook wel een kraamcadeau genoemd. De baby’s krijgen meestal gepersonaliseerde cadeau’s. De moeders krijgen meestal verwencadeaus. 

 

Kraamcadeau voor mama’s en baby’s

Wil je de nieuwe moeder ook verwennen en ben je op zoek naar een geschikte cadeau? Dan is het misschien handig om even stil te staan bij wat de moeder nodig heeft. Vele mama’s worden al blij met een kraamcadeau voor de baby. Je kunt dan denken aan een slaapzak of rugzak met naam.  Wil je toch de moeder verwennen? Dan kun je een cadeaukaart van een dagje wellness geven. Moeders zijn meestal erg moe na de bevalling en heb een boost nodig ofwel een me-time. Een vermoeide mama zou super blij kunnen worden met een dagje massage, spa of gezichtsbehandeling. Voor baby’s zijn er ook veel opties. Je kunt bijvoorbeeld kleding, schoenen of speelgoed kopen. Meestal dragen baby’s de eerste jaar een romper. Een romper is dus zeker ideaal. Je kunt ook denken aan kousen, schoenen, badjassen, mutsen en handschoenen. Ook kun je speelgoed geven. Je kunt een tutteldoek, een knuffel of verschillende houten speelgoeden geven. Je hebt veel opties als het gaat om speelgoed. 

 

Gepersonaliseerde cadeau. 

Er zijn verschillende opties maar jij wilt een bijzondere en originele cadeau. Als het gaat om een bijzondere en originele cadeau, kun je het beste kijken naar gepersonaliseerde cadeau’s. Een van de meest bijzondere kraamcadeaus zijn gepersonaliseerd. Net zoals de rugzak met naam. De rugzak met naam is een bijzondere baby cadeau. De baby heeft een unieke rugtas waardoor de moeder bij bezoek of dagopvang de rugzak snel zal herkennen. De naam van de baby wordt geborduurd op de rugtas. Je kunt kiezen uit verschillende soorten rugtassen. De rugtassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en stoffen. De musthave is de teddy rugzak. Deze is schattig en verstelbaar.  Ook kunnen baby’s deze gebruiken op de basisschool.

Leave a Comment